O le olaga i fafo o loʻo faʻateleina le lauiloa i tagata.

A o faasolo ina mafanafana le tau, ua sauni tagata e fiafia i le avanoa i fafo,Ma o se tasi o meaafale sili ona lauiloa i fafo mo faafiafiaga ma malolo o le sofa i fafo.

O seti sofa i fafo e sau i sitaili eseese, mamanu, ma mea e fetaui ma soʻo se tofo ma le paketi.E lelei atoatoa mo le fatuina o se siosiomaga faʻalelei ma faʻafeiloaʻi mo faʻatasiga i fafo ma uo ma aiga, pe mo na o le malolo ma fiafia i fafo.

O se tasi o faʻataʻitaʻiga ua aliaʻe mai i fafo o le sofa seti maketi o le faʻaaogaina o mea e faʻafefe i le tau ma le umi.O le tele o tagata gaosi oloa o loʻo faʻaogaina nei mea e pei o synthetic wicker, uʻamea, ma e oʻo lava i ie tau uma e mafai ona tatalia timuga, matagi, ma le susulu o le la.E le gata ina faʻamautinoaina o meaafale e tumau mo le tele o tausaga ae e maua ai foi se filifiliga maualalo mo i latou e manaʻo e faʻaalu sina taimi e tausia ai o latou nofoaga i fafo.

O le isi taʻutaʻua faʻataʻitaʻiga mamanu o le faʻaaogaina o meafale faʻapitoa, lea e mafai ai ona faigofie le faʻatulagaina ma le toe faʻatulagaina.E fetaui lelei lea mo i latou o loʻo manaʻo e faʻafetaui o latou avanoa i fafo i latou manaʻoga faʻapitoa poʻo le faʻaogaina o le tele o malo.

O seti sofa i fafo e mafai ona maua ai faʻamanuiaga faʻalesoifua maloloina faʻaopoopo i le faʻalelei ma le faʻaogaina.O taimi faʻaalu i fafo ua faʻaalia e faʻaleleia ai le soifua maloloina o le mafaufau, faʻaitiitia le atuatuvale, ma faʻamalosia ai le puipuiga.Faatasi ai ma se seti sofa i fafo, e mafai ona e fatuina se avanoa malolo ma le fiafia e malolo ai.

Mafaufau i le tele o lou potu nofo i fafo faʻapea foʻi ma le aofaʻi o tagata e te manaʻo e faʻafiafia pe a faʻatau se seti sofa i fafo.Mafaufau i le sitaili ma le mamanu e sili ona fetaui ma ou manaʻoga faʻapea foʻi ma le faʻalelei atoa o lou fale.

Ma le mea mulimuli, o seti sofa i fafo o se tupe sili ona lelei mo soʻo se tasi o loʻo vaʻavaʻai e faʻateleina lo latou nofo i fafo.Faatasi ai ma le tele o sitaili eseese ma mea e filifili mai ai, e faigofie lava ona maua le tulaga lelei mo ou manaʻoga ma le paketi.


Taimi meli: Feb-15-2023