Su'esu'ega Va'aiga Maketi o Meaa'oga Fa'afiafia i fafo ile 2022

Su'esu'ega Va'aiga Maketi o Meaa'oga Fa'afiafia i fafo ile 2022

Saina Fesoʻotaʻiga Faʻamatalaga Pisinisi: O meaafale ma sapalai i fafo e le gata o loʻo i ai le malosi malosi o le faʻafetaui i tulaga faigata o fafo, ae o loʻo i ai foi le matafaioi o le faʻamatagofieina o le siosiomaga ma taʻitaʻia le olaga faʻalelei, ma foliga matagofie ma mamanu eseese, e fetaui ma o mana'oga o tagata fa'aonaponei e tulituliloa fa'apitoa ma fa'ailoga, ma e mana'omia ni elemene fou i gaioiga a tagata i fafo.O meaafale fa'aonaponei i fafo ma sapalai e le gata ina sili atu ma sili atu ona eseese, ae fa'apea fo'i ma fa'aoga lautele, ma fa'ateleina le fiafia i le maketi.

Tulaga Maketi

1. Tau o gaosiga
O le atinaʻeina o meaafale ma sapalai i fafo i Saina na amata tuai, ma o le lauiloa o le maketi lautele e maualalo ona o le faʻatapulaʻaina o tulaga ola.Faatasi ai ma le atinaʻeina o tagata tafafao maimoa ma isi fale faʻafiafiaga, o le maketi faʻapisinisi o meaafale i fafo ma sapalai i Saina o le a vave ona atiaʻe.I tausaga talu ai nei, o le aofaʻi o le tau o meaafale ma sapalai a Saina ua faʻatupulaia, faʻatasi ai ma le tau o le 42.23 piliona yuan i le 2021, i luga 8.39% i lea tausaga ma lea tausaga, ma e faʻamoemoe e oʻo atu i le 46.54 piliona yuan i le 2022. .

2. Fua o maketi
I tausaga talu ai nei, faatasi ai ma le siʻitia o taimi paganoa o tagata nonofo i totonu o le atunuʻu, o loʻo manaʻomia le maketi i totonu o le atunuʻu mo meaafale ma sapalai i fafo.2020 Ua oʻo i le 3.01 piliona yuan le aofaʻi o meaafale ma sapalai a Saina i fafo, o se faʻaopoopoga o le 7.1% o le tuputupu aʻe o tausaga taʻitasi.Ole tele ole maketi e faʻamoemoe e oʻo ile 3.65 piliona yuan ile 2022.

Tulaga o atina'e

1. Fa'amatalaga ma fa'autometi pisinisi
O le tikeri o fa'amatalaga ma fa'aautomatika o atina'e i fale fa'afiafiaga i fafo o Saina ma sapalai e fai si maualalo.Faʻatasi ai ma le faʻaauauina pea o le atinaʻeina o pisinisi ma le siʻitia o tau o tagata faigaluega, o manaʻoga o pisinisi mo le lelei o meafaigaluega, faʻatonutonuina o tau, ma le tulaga lelei o oloa o loʻo faʻateleina, faʻateleina le maualuga o le faʻaaogaina o tekinolosi faʻamatalaga ma le tikeri o le masini o masini gaosiga e faasolosolo malie ona avea ma ki i le manumalo. i le tauvaga maketi.

2. R & D's gafatia e faʻaleleia
O le leai o se su'esu'ega ma fa'ata'ita'iga mo meaafale ma sapalai i fafo ua avea ma fa'alavelave i le atina'eina o atina'e i totonu o meaafale ma sapalai i fafo i fafo i Saina.Tagata faʻatau o meaafale Lee ma sapalai fafo, e masani lava i le tasi i le lua tausaga i luga o meaafale faʻafiafia i fafo o le a faʻafouina, lea e manaʻomia ai kamupani i totonu o pisinisi e tatau ona taulaʻi i le R & D ma le mamanu gafatia, ma faʻaauau pea le faʻafouina e faʻafetaui manaoga maketi.

3. Fa'atino ma le malosi le ta'iala ole igoa ole igoa
Faatelevave le suiga o le atinaʻeina o pisinisi meafale i fafo, faʻatumauina pea le faʻatulagaina o oloa, faia le mea sili latou te mafaia e atiaʻe ai oloa faʻaopoopo maualuga, faʻamalosia le atinaʻeina o oloa fou, ma faʻateleina le faʻaagaga o oloa.Ia iloa o le oloa e fa'alagolago tele i le fua o le fa'alauteleina ma le fa'ateleina o le fa'atupulaia i le fua o le aofa'i ma le lelei o fa'amanuiaga o le suiga fa'avae.Fa'atuina se faiga fa'ato'aga fa'aigoa e fa'avae i luga o le fa'atauaina o tagata fa'atau ma le fa'atauvaga fa'atauva'a fa'ava-o-malo, taumafai e fa'aleleia le lelei o oloa, taula'i i le atina'eina o oloa maualuga, maualuga, lelei, fa'alauiloa le atina'e tele ma malosi, ma taumafai. e fatu ai fa'ailoga fa'ava-o-malo, fa'atasi ai ma oloa fa'aigoa e fa'aoso le suiga o le fa'atupulaia o pisinisi.O le fuafuaga foi lea o le tuputupu aʻe o Boomfortune.

Mo nisi faʻamatalaga, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi le "China Outdoor Leisure Furniture Industry Market Outlook and Investment Opportunities Research Report" na tuʻuina atu e le China Business Industry Research Institute, lea e tuʻuina atu ai foʻi faʻamatalaga tau alamanuia, alamanuia atamai, lipoti o suʻesuʻega fale gaosi oloa, fuafuaga tau pisinisi, fuafuaga paka, 14th. Fuafuaga Lima Tausaga, fa'atosina pisinisi fa'apisinisi ma isi auaunaga.

信图片_20230203173654


Taimi meli: Oke-22-2022