Le faiga fou o le olaga i fafo i le 2022, "tolauapiga" o loʻo i luga o le sailiga vevela!

O fea e alu i ai mo le faaiuga o le vaiaso?Tatou o e tolauapi!

O le mutia e lanu meamata, o le vaituloto e lanu meamata, o se faleie, o nai nofoa laiti, papakiu suamalie, meaai mama ma meaai ...... "tolauapiga" olaga, o se auala fou o tafaoga tafaoga, ua faasolosolo vevela io tatou tafatafa.

露营-2

"I totonu o le liʻo o uo i faaiuga o vaiaso, o tagata o loʻo tolauapi pe agai atu i tolauapiga"

I le lua tausaga ua tuanaʻi, talu ai e faʻatapulaʻaina femalagaaiga mamao, faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga vavalalata ma le faʻatupulaia o le tafaoga faʻapitoa, o le "fiva tolauapi" na amata ona sosolo i Saina atoa, ma avea ma filifiliga muamua mo faʻatasiga a le aiga, uo. femalagaaiga, feso'ota'iga ma fafo, aemaise lava mo tupulaga talavou o lo'o nonofo ma galulue i totonu o le taulaga.I aso nei, o tupulaga talavou i aso nei o loʻo i lalo o le tele o galuega mamafa, o lea o tolauapiga e mafai ona latou maua atili ai le malologa faaleagaga.Faatasi ai ma le taunuu mai o le fiva tolauapiga, ua mulimulitaʻi foi Boomfortune i le saoasaoa o tagata lautele, faʻafeiloaʻi mea e fiafia i ai tupulaga talavou, ma faʻalauiloa se faasologa fou o tolauapiga oloa e ausia ai se tulaga manuia i le vaega o fale i fafo.

nofoa-logo-3

O le maketi o tolauapiga e faʻamoemoe e sili atu i le 100 piliona yuan i le 2022, mai le manaʻoga muamua mo tolauapiga i fafo i fafo i tafaoga tafaoga tafaoga i se auala malie o tafaoga ma nofoaga mo tagata masani, mai nei vaega e tolu o le atinaʻe, e mafai ona tatou vaʻai o le lumanaʻi. o malaga tolauapi o le a faasolosolo malie lava ona salalau atu i tagata faatau uma, ma o se faasologa o oloa tolauapi vavalalata o le a manaomia e tagata faatau uma e filifili e tolauapi.O lona uiga o le tulai mai o le fiva tolauapi e aumaia ai foi ni avanoa fou mo fale gaosi oloa.2022 ua lauiloa foi o le "tausaga muamua o le tamaoaiga o tolauapiga".

O tolauapiga ua avea ma ala fou o le olaga, ulufale atu i le faitau afe o aiga i ituaiga eseese o tafaoga i fafo.

O tolauapiga e talia fiafia e tagata lautele ona e mafai ona faʻaalia ai le faigofie ma le filemu o le olaga o tagata faʻaonaponei, lea e sili atu ona taua i le olaga pisapisao o aso nei.Faatasi ai ma le poto masani i alamanuia talosaga ma auaunaga, faalagolago i luga o ana tekinolosi fou sili ona lelei ma mamanu manatu, o le tolauapiga fou oloa fale ua manumalo loto o le tele o tupulaga talavou ma ua talia lelei i maketi i totonu o le atunuu ma fafo, ma faalauiloaina foi le atinae o Boomfortune i luga o le auala o le fale fou.O oloa fou o fale tolauapi ua manumalo i loto o le tele o tupulaga talavou ma ua matua lauiloa i maketi i totonu ma fafo.

nofoa-logo1

O se mea mata'utia i Boomfortune meaafale oloa, tolauapi oloa e fou i luga ole laiga!

Fa'amolemole mulimuli i le ta'ita'iga a Boomfortune ma amata lou olaga fou i fafo.

nofoa -logo


Taimi meli: Feb-03-2023